Gitaar
Diana Roos
CURSUSSEN

Cursussen

 

Swing sing like the Andrews sisters

Start:
Kosten: € 115,- (cursus van 8 lessen)

Close harmony zingen: zet de tijd terug naar de jaren 30/40/50 toen de Swing jazz en boogie woogie hot was; min. drie deelnemers. Geef je snel op vol=vol
Start: op aanvraag; iedere week een uur zingen  

Zangtechniek cursus

Start: september
Kosten: € 85,- (cursus van 6 lessen)

Vraag je je af hoe je op de juiste manier moet ademen als je zingt? Of wil je de basistechniek van het zingen leren in een groep?
Dan is deze cursus iets voor jou!
Door middel van ontspanning, ademhalingstechnieken en klankvorming komen we tot het zingen van liederen. Er is veel aandacht voor de buikademhaling en andere technieken.
Ademhalingsoefeningen werken ontspannend. Dit werkt door in jouw dagelijks leven bijv. werk, thuis. Je leert vanuit je centrum zingen; jouw buik!
De groep is klein, 4-5 personen zodat iedereen genoeg individuele aandacht krijgt.
Alles in een ongedwongen sfeer waarin je ook van elkaar leert.


 

Zomercursus in juni/juli en september

Eindelijk een zomercursus! We gaan met ademhaling en ontspanningstechnieken bezig. De buikademhaling en de ademsteun is erg belangrijk wil je de tonen goed kunnen halen; ook werken we met de zangmethode CVT (C. Sadoline) om met een krachtige vrije toon te kunnen zingen. Je neemt zelf een lied mee waaraan je wilt werken. De interpretatie en presentatie van het lied is erg belangrijk naast de nodige zangtechnieken. Aan het eind van de cursus presenteer je dat lied voor de groep.

De cursus vindt plaats op zaterdag middag en zondag ochtend/middag. Vol = Vol!
Kosten: € 90,- en minima € 85,-
Data: juni/juli en september;
Locatie: Groningen